Home » Relatiegeschenken » Albert Heijn heeft Beessie, wij de Wuppie!

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik kijk altijd weer uit naar de Albert Heijn stunts. Je houdt ervan of niet, maar ze komen toch elke keer weer met een ijzersterk gadget! Niet iedereen heeft echter zo’n budget beschikbaar om een speciaal gadget te ontwikkelen. En dat maakt ook helemaal niet uit. Op kleinere schaal zijn er ook mogelijkheden genoeg om een leuke gadget in te zetten als promotie voor uw bedrijf of evenement.
Daarom wil ik in navolging van het Beessie de Wuppie nog eens naar voren halen. Al jaren lang een waanzinnig populair promotieartikel. Voor elk thema wel een modelletje en binnen de modellen zijn ook allerlei kleuren en uitvoeringen mogelijk.
Uw logo of slogan op het lintje, de Wuppie met zijn sticky feet op het dashboard of op de pc….. en uw doel is bereikt, uw boodschap blijft lange tijd zichtbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>