Home » Relatiegeschenken » De gadget van 2010?

In januari wordt je altijd platgegooid met voorspellingslijstjes. De 5 gadgets van 2010, de 10 trends van 2010 enzovoort. Maar daar ga ik niet aan beginnen, ik heb de gadget van 2010 namelijk al gevonden. De telefoon horloge!

Ik moet zeggen, toen ik ervan hoorde dacht ik eigenlijk: wat een onzin. Wie gaat er nou met zijn pols bij zijn oor zitten bellen. Ik begreep het enthousiasme van mijn collega dan ook niet, maar toen ik hem zag was ik om. Wat een geweldig apparaatje. Je hoort een telefoon overgaan en ziet vervolgens iemand een knopje op zijn horloge indrukken en dan begint hij nog tegen zijn horloge te praten ook. Maar dan komt het! Praat dat horloge nog terug ook.

Het werkt heel simpel, je schuift je simkaart erin, voert je pincode in en je kunt bellen en gebeld worden. Het lastige is dat je alle nummers uit je hoofd moet weten. Maar ieder nadeel heeft zijn voordeel natuurlijk. Want tegenwoordig schijnen onze hersens lui te worden. Dit komt door al die luxe apparatuur die alles voor ons onthoudt. Ik kan het ook merken hoor, verder dan 4 telefoonnummers kom ik niet. Plus die van mezelf maar die gaat al met veel moeite. Toen ik nog geen mobiel had kon ik met gemak 10 telefoonnummers opnoemen, zo uit het hoofd. Met zo’n telefoon horloge leer je dat vanzelf weer.

De telefoon horloge wordt geleverd met headset en USB oplader. Ik raad aan hem af te doen voor het opladen. Of je zit aan je PC vastgekoppeld.

Nou, wat denken jullie? Zal dit eerste telefoon horloge binnen Europa een echte populaire gadget worden?

Meer informatie over de telefoon horloge kunt u hier aanvragen.

Share/Bookmark
a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=location.href;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>