Home » Relatiegeschenken » Persbericht

Geslaagde avond met Bewust Anders Ont-moeten

Bewust Anders Ont-moeten. De twintig bezoekers aan deze netwerkbijeenkomst in De Horsthoeve in Broekland kunnen er sinds deze week over meepraten. Woensdag ging de eerste van een reeks BAO-avonden van start. De initiatiefnemers willen meer van deze bijeenkomsten organiseren, waarbij het culinaire genot een van de belangrijkste ingrediënten is.

Het concept van Bewust Anders Ont-moeten is een bedenksel van Patricia Vreugdenhil (zorgboerderij De Horsthoeve/De Gulle Mand), sommelier Edwin Raben (Edwines) en freelance chefkok Jan-Dirk Bonsink (Taste for cooking). Mede dankzij de sponsoring van Meuleman Special Gifts werd deze avond mogelijk gemaakt. “Het is leuk als mensen samen met elkaar iets doen en zo elkaar beter leren kennen. Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen. Wij brengen mensen in contact en leggen daarbij een groot accent op (h)eerlijk culinair genieten”, licht Patricia toe.


De deelnemers kregen eerst van Jan-Dirk en Edwin in kleine workshops een aantal kook- en wijntips. Vervolgens konden ze aan de hand van wijnen in combinatie met spijsgerechten de theorie in praktijk brengen. Door de bijzondere ongedwongen sfeer waarin het allemaal plaatsvond, kwam het thema van ont-moeten goed uit de verf.

Uitbouwen
Het culinaire drietal wil het concept van ‘Bewust anders ont-moeten’ uitbouwen. ‘De eerste avond is afgaande op de reacties van de bezoekers geslaagd. We hebben nog een paar verbeterpuntjes, maar we zijn ervan overtuigd dat we dit concept verder kunnen uitbouwen. Het is dankbaar werk om mensen met elkaar in contact te brengen, waaruit weer nieuwe initiatieven kunnen ontstaan’, aldus Jan-Dirk.
Het idee is om vier keer per jaar zo’n avond te houden, met elke keer een ander gezelschap en een andere (culinaire) invulling. Voor meer informatie: Zorgboerderij De Horsthoeve/De Gulle Mand 06-22959352 of Meuleman Special Gifts 06 51405152

Share/Bookmark
a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=location.href;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>